Dårlig oplevelse hos VW Amager

Efter at have fået serviceret min VW up! hos VW Amager, kan jeg nu konstatere, at dette var sidste gang jeg satte mine ben i den forretning.

Efter at have afleveret bilen hos VW Amager, bliver jeg kontaktet af en ansat på deres værksted, der vil høre om jeg vil betale 6.300,- kr. for at få renset vandkasse, tilsodet gasspjæld og nye bremseskiver samt klodser.

Bevares, bilen kunne da godt trænge til nye skiver og det er da heller ikke dette, der er problemet her. Nej, problemet er at jeg ved et tidligere serviceeftersyn, fik renset vandkassen uden beregning. Ja, faktisk helt uden at VW overhovedet ringede til mig og spurgte, om det var noget jeg havde lyst til at betale 600,- kr. for.*

Hvad angår gasspjældet, så nægtede jeg at betale for at få renset det. Bilen er 3 år gammel, alle serviceeftersyn er overholdt og der er tilmed købt udvidet garanti. Så at VW Amager skriver, at det kan skyldes manglende vedligeholdelse, stiller jeg mig fuldstændigt uforstående overfor. Det havde klædt VW Amager at udbedre denne småfejl og score et ekstra point på kontoen – noget tyder på, at de har brug for det. (Se anmeldelser af VW Amager på Trustpilot).

VW Amager tilbød mig at udbedre ovenstående fejl samt skifte skiver og klodser for 6.300,- kr. Jeg fik efterfølgende en pris på 2950,- kr. hos et andet VW-værksted. Så man kan altså meget passende spare 3.600,- kr. og måske endda få en bedre oplevelse.

 

 

600,- kr. er hvad jeg også måtte betale for VW Amager ved et eftersyn tidligere, hvor de ligeledes forsøgte sig med at hive penge ud af mig. Desværre var jeg ikke på dette tidspunkt klar over, at der her var tale om en helt basal service, som ikke bør koste 600,- kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *